Trakaste zavese

 

Proizvodimo ih od 100% poliesterskih i 100% pamučnih materijala italijanskog proizvođača LOLTEX srl. Mehanizam čini aluminijumska garnišna plastificirana u belu boju sa komandom za povlačenje (sklapanje) i okretanje traka.

Trake imaju mogućnost okretanja oko svoje ose, tako da je samim tim omogućena kontrola prolaska svetlosti u prostoriju u zavisnosti od toga da li su trake delimično ili potpuno zatvorene. Zavese i kada su potpuno zatvorene propuštaju svetlost, jer su izrađene od polupropustljivih materijala.

U mogućnosti ste da birate i način skupljanja traka: samo na jednu stranu, od sredine ka krajevima i obrnuto, zatim parcijalno deljenjem na više segmenata itd. Širina trake je standardno 127 mm, a mi ih proizvodimo i u širinama od 89 i 63 mm.

Materijale Vam možemo ponuditi u deset kombinacija dezena i to: SHANTUNG, VICTORY, ISCHIA, AMALFI, GALA, SPICE, CAIRO, DUNE, WAVES i FESTOON.

SVI PROIZVODI SE IZRADJUJU PO MERI KUPCA UZ NAS SAVET I POMOC OKO ADEKVATNOG IZBORA ! PO DOGOVORU SA KUPCEM PRUZAMO USLUGU DOSTAVE I MONTAZE !