SOBNA VRATA AKCIJA BEOGRAD.

SOBNA VRATA KOMPLETNA PONUDA

Sobna Vrata Akcija Prodaja Cena Beograd.Najjeftinija sobna vrata od medijapana.
Najjeftinija Sobna Vrata Beograd.Najbolja cena sobnih vrata od medijapana,odličnih karakteristika savremenog dizajna za Vaš enterijer Banjica Voždovac

Sobna Vrata AKCIJA

ODOBRAVAMO POPUST NA 3 I VIŠE VRATA

 

>> SUPPORTA STRONG<<

JEDNOKRILNA

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo novi brend sobnih vrata na našem tržištu SUPPORTA INTERIOR DOORS. U saradnji sa italijanskom dizajnerskom kućom kreiran je novi proizvod u kategoriji sobnih vrata jedinstvenog dizajna na našem tržištu sa visoko kvalitetnom reljefnom 3D CPL folijom i magnetnom bravom.

NOVO EXTRA Sobna Vrata

CENA:


190 EUR

*po srednjem kursu Banke Intesesobna vrata


Tehnička specifikacija

  • Sobna vrata kompletno izrađena od MDF
  • Presvučena reljefnom CPL 3D folijom
  • Univerzalna vrata ( leva/desna )
  • Fabrički ugrađena magnetna brava
  • 3 šarke
  • Dostupna u 4 jedinstvena dekora: Rockwood, Premijum hrast, Tabbaco orah, Grafit
  • Dovratnik: Štelujući trodelni dovratnik koji pokriva širinu zida 13-30 cm (može i do 41 cm uz doplatu)

 

 

 

 

Uputstvo za montažu možete pogledati
na dnu stranice
 

 

 

 
     
     

SAZNAJTE JOS NEŠTO O SOBNIM VRATIMA :

Sobna vrata su važan faktor kod opremanja životnog prostora i imaju funkciju razdvajanja prostorija. Jedna frekventna sobna vrata otvaraju se i zatvaraju i do 100 puta dnevno. U tom smislu jako je bitno izabrati kvalitetna sobna vrata, koja će zadovoljiti estetsku i funkcionalnost. U našoj ponudi možete naći unutrašnja sobna vrata brenda PORTAKRONO visokog stepena kvaliteta. Sobna vrata se izradjuju od najkvalitetnijih i pažljivo biranih materijala koji će zadovoljiti potrebe i najzahtevniji kupaca. U procesu proizvodnje posebna pažnja se poklanja zaštiti i završnoj obradi što za uzvrat ima veoma mali broj reklamacija. Sva sobna vrata poseduju sertifikate kvaliteta ovlašćenih institucija i u prilog tome ide i garancija koja iznosi 2 godine. Posebno izdvajamo da Portakrono sobna vrata poseduju CE sertifikat koji je uslov za izvoz u Evropsku Uniju. Sobna vrata su u pakovana u rasklopljenom stanju u kartonskim kutijama sto smanjuje rizik ostecenja i omogucava transport cak i u putnickim vozilima Suvomontazna unutrasnja sobna vrata se montirajuse suvim postupkom na gotov zid i gotov pod.

UPUSTVO ZA MONTIRANJE:

- pre pocetka monitanja

Odstranite ambalažno pakovanje i držite se sledećih uputstava:

1. Ova vrata mogu biti namontirana odmah. Ako se ne montiraju odmah, čuvati ih položeno na ravnoj površini, u suvoj i čistoj prostoriji sa dobrom ventilacijom.
2. Ne čuvati ili montirati vrata u vlažnoj zgradi ili u zgradi sa sveže osušenim zidovima . Takodje, vrata treba da budu odložena ili postavljena najmanje 1 metar od izvora toplote i izvan direktnog sunčevog uticaja.
3. Pri nameštanju vrata treba rukovati sa čistim rukama ili sa rukavicama, premeštanje vrata treba obaviti podizanjem a ne povlačenjem ili klizanjem.
4. Proverite da li je u pakovanju ono što Vama odgovara što se tiče ugradnog otvora, boje i kvaliteta. Za sve što nije po deklaraciji molimo kontaktirajte našeg regionalnog dilera. Prepravljane ili ugradjivane elemente ne prihvatamo pri reklamaciji.

- potreban alat

Sve što Vam je potrebno za montažu je: odvijac (elektro ili baterijski), libela, drveni konusi-kajle, cekic, rucni ili nadstoni cirkular, tuba silikona i boca nisko ekspandirajuce pur-pene.

- korak 1: ugradni otvor

Proverite da li su dimenzije ugradnog otvora 2-3 cm šire i 1-3 cm više od spoljnje proizvodne dimenzije dovratnika. Ovaj zazor je potreban da bi se podesila vertikalnost i prav ugao izmedju horizontalnog i vertikalnog dela dovratnika.

- korak 2: sklapanje i postavljanje dovratnika

Potrebno je na podu sastaviti dovratnik pomocu pripremljenih spojnih elemenata i vijaka.Treba voditi racuna, da pod ili podloga gde se sklapaju dovratnici bude cist, prebrisan i bez grubih ostataka prethodnih radova. Zatim dovratnik postaviti u ugradni otvor i prvo iznivelisati deo koji nosi šarke, posle toga deo koji nosi prihvatni lim za bravu i sve to blago ucvrstiti drvenim konusima-kajlama ali tako da se ostvari prav ugao izmedju vertikalnih i horizontalnog dela sa obe strane.Imajuci u vidu da je konstrukcija vrata univerzalna, leva i desna, u ovom koraku se izvrši odabir smera otvaranja vrata.

- korak 3: postavljanje vratnog krila

Vratno krilo sa ugradjenim šarkama postaviti uz vertikalu koja nosi šarke u otvorenom položaju i drugi deo šarke vijcima ucvrstiti za dovratnik tako da se visinski podesi zazor izmedju krila i horizontalnog dela dovratnika od 3 mm.

- korak 4: ugradnja brave i rukohvata

Brava i rukohvat se ugraduju prema priloženom uputstvu u vec pripremljene otvore, a posle toga treba veoma pažljivo proveriti i podesiti funkcionalnost celog sklopa vrata. Tada treba pojacati ucvršcivanje pomocu drvenih konusa-kajli.

- korak 5: fino podešavanje zatvorenih vrata

Ovaj korak predvidja fino podešavanje svih zazora izmedju vratnog krila i dovratnika, vertikalnost, prav ugao i jace ucvršcenje pomocu drvenih konusa-kajli. Ovaj korak je veoma važan od koga zavisi kasnija funkcionalnost i vek trajanja vrata i treba mu posvetiti povecanu pažnju.

- korak 6: ubrizgavanje pur-pene

Za rad sa pur-penom treba se pridržavati uputstva proizvodjaca. Koristiti iskljucivo nisko ekspandirajucu pur-penu.Ubrizgavanje se vrši prvo u uglovima iznad vertikala, a zatim se vrši popunjavanje preostalih praznina u tankim slojevima. Ako je potrebno, postupak treba ponoviti ali treba izbegavati istovremeno nanošenje vece kolicine pur-pene da bi se izbeglo naknadno ekspandiranje. Za vašu sigurnost treba izmedju cela brave i prihvatnog lima postaviti distancer od MDF 3 mm koji se isporucuje u pakovanju dovratnika cime se osigurava stalnost zazora na mestu brave. Dalji rad se nastavlja posle ocvršcavanja pur-pene

- korak 7: postavljanje podesivog proširenja štoka

Za slucaj da je debljina zida veca od 10 cm potrebno je ugraditi podesivo proširenje štoka. Prethodno treba širinu elemenata proširenja prilagoditi potrebnoj debljini zida sužavanjem rucnim ili nadstolnim cirkularom.

- korak 8: postavljanje pervaza

Pervazi su dimenziono pripremljeni za ugradnju. Dobro je da se pri montaži koristi silikon koji se tackasto nanese u žljeb na dovratniku ili pervazu cime se obezbedjuje zalepljenost i trajna elasticnost spoja.

SOBNA VRATA MONTIRANA PO OVOM UPUSTVU DUGO CE FUNKCIONISATI NA OBOSTRANO ZADOVOLJSTVO.
VAŠ ALU DEKOR